viernes, 1 de noviembre de 2013

Benvolguts professors i alumnes,
Us presentam la programació del XVII Festival de Teatre grecollatí de les Illes Balears. En la present edició tenim com a novetats les següents: en primer lloc ens hem atrevit a presentar-vos una tragèdia llatina i una comèdia grega. Creiem que després dels anys que venim fent el festival, ja tenim prou bagatge com per dur a terme un programa com aquest. Nogensmeyns, demanam als professors la seva col·laboració per tal de treballar especialment a les aules les característiques d’ambdues obres i de preparar l’alumnat de forma convenient.
D’altra banda, la UIB també ha volgut participar en el nostre festival i, per això, facilitarà que els alumnes universitaris puguin venir a la sessió vespertina que organitza la pròpia Universitat a la ciutat de Palma.
Un cop més, moltes gràcies per la vostra participació i interés, però sobretot per fer possible aquest festival de tan gran utilitat pels nostres alumnes.
Recordeu els que veniu al Teatre Principal de Palma que les localitats del teatre s’assignen per ordre de pagament de les inscripcions.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració


Pàrodos, Institut Balear de teatre clàssic

No hay comentarios:

Publicar un comentario